Find din forenings webportal

Om Boelskifte Administration a/s

Løbende advokatrådgivning

Hos Boelskifte Administration A/S er løbende advokatrådgivning om den daglige drift en del af administrationsaftalen.
Boelskifte Administration A/S er et af de få administrationsselskaber, hvor bestyrelsen har direkte adgang og daglig kontakt til erfarne advokater uden det medfører ekstraregninger. Det giver tryghed og sparer ofte foreningen for mange problemer.

Medarbejderne

Alle medarbejdere hos Boelskifte Administration A/S er nøje udvalgte, har mange års erfaring og har specialiseret viden om alle foreningens forhold, det være sig administrative eller økonomiske.
Udover et højt vidensniveau lægger Boelskifte Administration A/S vægt på god service, hurtig responstid og på en let, tilgængelig og forståelig kommunikation.
Alle foreninger hos Boelskifte Administration A/S har en fast tilknyttet administrator der er ansvarlig for den daglige drift i foreningen.

Administrationen

Alle de grundlæggende dele af administrationen, det være sig bogføring, betaling af regninger, afholdelse af budgetmøder og generalforsamlinger, rykkere osv. bliver naturligvis udført lige efter bogen hos Boelskifte Administration A/S.
Det er en forudsætning for den veldrevne andelsbolig- og ejerforening.
Men derudover er det en målsætning at hjælpe foreningen og bestyrelsen med at optimere foreningens drift.

Besparelser på foreningens udgifter

Boelskifte Administration A/S er via størrelsen af vores portefølje i stand til at få fordelagtige prisaftaler i stand for de foreninger vi administrerer.
Vi har samtidig særlig fokus på mulighederne for låneomlægning og offentlige tilskud som foreslås bestyrelserne når sådanne muligheder er mulige.
Sammen med bestyrelsen lægger vi også gerne en økonomisk slagplan for ejendommens fremtidig vedligeholdelse og kan tilbyde at foreningen får udarbejdet en tilstands- og vedligeholdelsesplan for et meget rimeligt beløb.

IT-løsninger

Foreningen får via Boelskifte Administration A/S deres egen hjemmeside, hvor bestyrelsen og beboerne har adgang til alle foreningens opdaterede dokumenter. Via hjemmesiden er der mulighed for at kan kommunikere eksternt og internt i foreningen.
Bestyrelsen har dertil online adgang til foreningens bogføring og økonomi og er således altid opdateret f.eks. om udgifterne til vedligeholdelse.
Alle bestyrelsens godkendelser sker online via nem-id. Regninger, overdragelser og aftaler fremsendes og godkendes således alle elektronisk.

Byggesager

Professionel byggesagsadministration, også af mere komplicerede byggesager, herunder etablering af nye boliger på loftet, er et af vore specialer og udføres hos Boelskifte Administration A/S af erfarne advokater.
En sikker og tryg gennemførelse af en byggesag kræver indgående viden om bl.a. byggejura, finansiering, forening- og forsikringsret – og en sådan viden har vi.

Ejendomsservice

Boelskifte Administration A/S kan tilbyde professionel ejendomsservice til konkurrencedygtige priser og med ordnede arbejds- og skatteforhold.

Vores prispolitik

Det er en forudsætning hos Boelskifte Administration A/S at administration af andelsbolig- og ejerforeninger er en tillidssag. De foreninger vi administrerer skal ikke have ubehagelige overraskelser. De aftalte priser dækker derfor hele den løbende drift i foreningen. Mere ekstraordinære begivenheder som retssager og større byggesager er ikke omfattet af den løbende administration, men aftales særskilt.

Generelt gælder, at alle vore ydelser aftales før noget sættes i gang. Det er et spørgsmål om tillid.

Få et tilbud

Vi vil meget gerne sende jer et tilbud på ejendomsadministration af jeres forenings ejendom. Benyt blot formularen her nedenfor. Jo mere vi ved om jer, jo bedre kan vi sikre, at vores tilbud til jer opfylder jeres behov – derfor kontakter vi jer efterfølgende, så vi får afstemt jeres forventninger til os og vi bliver bedst muligt klædt på til at kunne byde jer velkomne og levere hvad I forventer. I er naturligvis meget velkomne til også at kontakte os forud for tilbuddet.

Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi får lejlighed til at byde jer velkommen hos Boelskifte Administration.

Vi administrerer mere end 5.000 boliger, og har også en løsning der opfylder jeres forenings ønsker og behov

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad Boelskifte Administration kan tilbyde netop jer

Få et tilbud Kontakt