Webservices og ProBo

Som kunde hos Boelskifte Administration har bestyrelse og beboere adgang til foreningens opdaterede oplysninger døgnet rundt.

Via et særskilt log-in har bestyrelsen f.eks. altid overblik over foreningens aktuelle økonomi og kan altid kontrollere, hvor meget af foreningens budgetposter der er anvendt f.eks til vedligeholdelse.

ProBo til nem og sikker kommunikation i ejendommen
Som en del af administrationen gives adgang til ProBo til ejendommen. Med ProBo kan bestyrelsen sende meddelelser til beboerne om f.eks beboermøder eller arbejdsdage, ligesom ProBo også kan benyttes som hjemmeside, der profilerer ejendommen på nettet.

Sikkert og mobiloptimeret
Alt omkring ProBo kører krypteret og med helt moderne teknologi bag. Hver beboer opretter sig med sin egen personlige kode og får på sikker vis adgang til en personlig indbakke hvor f.eks. andre beboere i ejendommen kan kontaktes.
Alt omkring ProBo er udviklet til at fungere perfekt sammen med f.eks. mobiltelefoner og tablets - udover naturligvis også pc og mac.

Overblik over ejendommens dokumenter
Boelskifte Administration sørger for at vedligeholde og opdatere dokumentarkivet for hver enkelt ejendom, så dokumenterne er nemt tilgængelige døgnet rundt for både bestyrelse og beboere. På den måde er alle relevante dokumenter - som f.eks. vedtægter, referater, regnskaber m.m. - samlet på en overskuelig måde til, når du har brug for oplysninger.

Log på din ejendoms ProBo
Klik på linket her nedenfor og log på. Er du ikke allerede oprettet, så kontakt din administrator eller skriv til support@prosedo.dk, oplys hvilken ejendom du bor i og få email med link til din personlige oprettelse.

PROBO LOGIN

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad Boelskifte Administration kan tilbyde netop jer

Få et tilbud Kontakt