Find din forenings webportal

Web-services

Som kunde hos Boelskifte Administration har bestyrelse og beboere adgang til foreningens opdaterede oplysninger døgnet rundt.

Via et særskilt log-in har bestyrelsen f.eks. altid overblik over foreningens aktuelle økonomi og kan altid kontrollere, hvor meget af foreningens budgetposter der er anvendt f.eks til vedligeholdelse.
Nem og effektiv hjemmeside til foreningen

Som en del af administrationen opretter vi foreningens egen hjemmeside. På hjemmesiden kan bestyrelsen udsende meddelelser til beboerne om f.eks beboermøder eller arbejdsdage, ligesom der også på hjemmesiden er mulighed for kommunikation mellem beboere og bestyrelse. På hjemmesiden har bestyrelsen med kodeord adgang til alle opdaterede dokumenter og aftaler vedrørende ejendommens drift. På samme vis kan beboerne døgnet rundt logge ind med eget kodeord og tjekke f.eks andelsværdien. Boelskifte Administration lægger endvidere relevante nyheder ud rettet til hhv. bestyrelse og beboere samt anden relevant orientering f.eks om proceduren ved overdragelser af andele tillige med adgang til foreningens dokumenter - alt sammen opdateret direkte fra administrationen. Hjemmesiden rummer herudover en række andre muligheder for at beskrive ejendommen samt oplyse om eksempelvis lejligheder til salg. Hjemmesiden er meget brugervenlig og bestyrelsens redigering kræver ingen særlige it- forudsætninger

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad Boelskifte Administration kan tilbyde netop jer

Få et tilbud Kontakt