Byggesager

Mere end 55 års erfaring – 360 GRADERS RÅDGIVNING OG SERVICE

Håndtering og rådgiving

Boelskifte Administration A/S har bistået andelsbolig- og ejerforeninger samt gårdlaug i mere end 300 byggesager.

Vi har igennem tiden været involveret i mange forskelligartede byggesager, lige fra opsætning af altan, til renoveringer af facaden på ejendommen eller udskiftning af faldstammer og stigestrenge.

Vi anser det for afgørende, at foreningerne bliver ført bedst muligt igennem en byggesag – fra de første tanker om projektet til det står færdigt. Som foreningens daglige administrator har vi som regel et indgående kendskab til foreningens ejendom. Derfor kan vi være med til at rådgive bestyrelsen om rettidigt at få vedligeholdt ejendommen, herunder specifikke byggesager.

Som byggesagsadministrator varetager vi blandt andet følgende: 

Vi er med jer hele vejen

Vi oplever gang på gang vigtigheden af at have de rette rådgivere tilknyttet et projekt i en forening.

Boelskifte Administration A/S’s omfattende praktiske og teoretiske erfaring er med til at sikre, at jeres forening kommer bedst muligt igennem projekterne.

Vi er ikke bange for at anbefale os selv som jeres juridiske rådgiver i byggesager, da vi anser os selv for de skarpeste inden for området. 

Jeres forening bør som udgangspunkt have en teknisk rådgiver med i jeres byggeprojekt. Og ved at benytte Boelskifte Administration A/S som juridisk og teknisk rådgiver opnår jeres forening den sikkerhed, der medfølger, når en professionel aktør varetager foreningens interesse. 

Vi garanterer, at jeres byggeprojekt kommer forsvarligt og korrekt igennem hele forløbet.

Få et tilbud

Vi vil meget gerne sende jer et tilbud på ejendomsadministration af jeres forenings ejendom. Benyt blot formularen her nedenfor. Jo mere vi ved om jer, jo bedre kan vi sikre, at vores tilbud til jer opfylder jeres behov – derfor kontakter vi jer efterfølgende, så vi får afstemt jeres forventninger til os og vi bliver bedst muligt klædt på til at kunne byde jer velkomne og
levere hvad I forventer. I er naturligvis meget velkomne til også at kontakte os forud for tilbuddet.

Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi får lejlighed til at byde jer velkommen hos Boelskifte Administration A/S.

Vi administrerer mere end 5.000 boliger, og har også en løsning der opfylder jeres forenings ønsker og behov

  Spørgsmål?
  Kontakt os her.

  0
  Foreninger
  0
  Generalforsamlinger