Ejendomsservice

Mere end 55 års erfaring – 360 GRADERS RÅDGIVNING OG SERVICE

Vi tager kærlig hånd om jeres forening

Boelskifte Administration A/S tilbyder ejendomsservice, hvor kvalitet, stabilitet og pris går op i en højere enhed. Vi tager os af alle funktioner vedrørende ejendommens renholdelse samt den løbende vedligeholdelse af foreningens fællesarealer.

Boelskifte Administration A/S’s ejendomsservice varetages af vores samarbejdspartner Ren Besked ApS, som har mange års erfaring med ejendomsservice for boligforeninger, gårdlaug, private virksomheder og offentlige institutioner.

Udover den generelle ejendomsservice tilbyder Ren Besked ApS skadesservice og rykker hurtigt ud ved eventuelt akutte skader i foreningen. Som forening får I også den ekstra service at kunne gøre brug af deres døgnvagt.

I en branche, der desværre er kendetegnet ved svingende kvalitet, ulovlig arbejdskraft og sort arbejde, sikres I som forening en professionel og stabil kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Samtidig er der helt styr på arbejds-, skatte- og miljøforhold samt de nødvendige forsikringer.

Få et tilbud

Vi vil meget gerne sende jer et tilbud på ejendomsadministration af jeres forenings ejendom. Benyt blot formularen her nedenfor. Jo mere vi ved om jer, jo bedre kan vi sikre, at vores tilbud til jer opfylder jeres behov – derfor kontakter vi jer efterfølgende, så vi får afstemt jeres forventninger til os og vi bliver bedst muligt klædt på til at kunne byde jer velkomne og
levere hvad I forventer. I er naturligvis meget velkomne til også at kontakte os forud for tilbuddet.

Vi glæder os til at høre fra jer og håber vi får lejlighed til at byde jer velkommen hos Boelskifte Administration A/S.

Vi administrerer mere end 5.000 boliger, og har også en løsning der opfylder jeres forenings ønsker og behov

  0
  Foreninger
  0
  Generalforsamlinger

  Spørgsmål?
  Kontakt os her.